Home   Mijn Syntess   Support   Evenementen   Nieuws   Vacatures   Contact
 
 
 
 
 
 
 
Whitepaper: De keuze voor het automatiseren van de technische buitendienst
Vier belangrijke basisvragen voor een goede beslissing
 
 
In de markt is een duidelijke trend waar te nemen dat bedrijven steeds meer aandacht hebben voor de automatisering van hun technische buitendienst. De twee belangrijkste redenen hiervoor zijn: Een eis van opdrachtgevers en het streven naar meer efficiency en flexibiliteit.
 
 
 
 
Een eis van opdrachtgevers
 
Door toenemende behoefte aan controle en sturing stellen opdrachtgevers simpelweg de eis om real time inzicht te hebben in lopende en uitgevoerde werkzaamheden, de bijbehorende bonnen en kosten. De keuze valt ook meer en meer op bedrijven die aan deze eisen kunnen voldoen.
 
 
 
Meer efficiency en flexibiliteit
 
De andere reden is dat bedrijven zelf inzien dat door de buitendienst te automatiseren er veel meer grip komt op de efficiency van de dagelijkse werkzaamheden. De flexibiliteit en planningskracht nemen toe en uiteindelijk bespaart deze verbetering eenvoudigweg op kosten. U voorkomt o.a. het handmatig, en daarmee foutgevoelig, overtypen van werkbon informatie zoals verbruikt materiaal en uren.
 
 
 
Ik wil mijn buitendienst automatiseren! Hoe nu verder?
 
Om succesvol uw buitendienst te automatiseren moet u eerst goed nadenken over de gevolgen voor de inrichting en verwerking van uw bedrijfsprocessen, de inzet en capaciteit van uw personeel, het draagvlak en de bijkomende risico's en valkuilen. Daarom beantwoordt deze whitepaper 4 belangrijke vragen die de eerste stappen vormen naar een goede beslissing en succesvolle buitendienstautomatisering.
 
 
  1. Waar moet mijn ERP kantoorautomatisering aan voldoen?
  2. Wordt het een kostbare zaak, al die apparatuur voor de buitendienst?
  3. Hoe krijg ik mijn buitendienst enthousiast voor een digitaal systeem?
  4. Wat betekent deze stap voor mijn administratieve organisatie?
 
 
 
Download de gratis whitepaper
 
Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u direct de whitepaper naar het opgegeven e-mailadres.
 
 
 
 
Lees voordat u het formulier invult de Syntess privacyverklaring.
 
 
 
 *
 *
 *
 *
 
Uw bedrijfsgegevens
 *
 *
 *
 *
 *
 *
1111AA
 *
 
Uw persoonlijke gegevens
 *
 *
 *
 
 *
U ontvangt, na het ontvangen van de e-mail met daarin de link naar het opgevraagde document, nog max. 4 e-mailings met aanvullende informatie van Syntess Software. We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens (privacy policy).
U ontvangt max. 2 keer per maand een e-mailing nieuwsbrief met daarin informatie over producten en diensten van Syntess Software. We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens (privacy policy).
 *
 
 
 
 
Ga voor optimale integratie met Syntess Atrium
 
Bent u klaar om meer efficiëntie uit uw buitendienst te halen door één krachtig geïntegreerd ERP systeem waar buitendienst automatisering een essentiel onderdeel van vormt. Wacht dan niet langer en download dan onze productbrochure van Syntess Atrium!
 
  Download de brochure
 
 
 
 
 
Syntess Software, ERP- en mobiele software voor vakmensen
Syntess Software kent uw branche als geen ander. Onze vakkennis van uw werkprocessen vormt de essentiële basis voor goede erp-software. Wij bieden één totaalpakket, modulair opgezet met een naadloze integratie tussen projectadministratie en service & onderhoud.
Syntess Software
Syntess Software | T 088-40 80 410 | verkoop@syntess.nl | www.syntess.nl
 
 
© Syntess Software. Vakkundig voor vakmensen. Sitemap - Disclaimer - Privacy policy - Algemene voorwaarden